Despre noi

De ce sa alegeti echipa smart studio dent?

Inca de la intrarea pe poarta cladirii unde ne desfasuram activitatea, intr-un ansamblu destinat domeniului medical, cu un design modern, care ofera luxul si curatenia de care omul are nevoie, va asteapta o echipa tanara, zambitoare si perseverenta.

Aparatura moderna si performanta de care noi dispunem, ne ajuta la realizarea tratamentelor dentare complexe, de calitate superiora.

Serviciile noastre vin in ajutorul tuturor famililor, astfel incat ne ocupam de tratamentele dentare de la cei mici pana la cei varstnici.
Dispunem de servicii complete in implantologie, chirurgie, ortodontie, pedodontie, parodontologie, endodontie, protetica si radiologie(in curand).

Programul de lucru de care noi dispunem vine in ajutorul dumneavoastra si va ofera un interval orar care cuprinde atat orele de dimineata cat si cele de seara.

Va stam la dispozitie pentru a va oferii informatii, sfaturi si tratamente de care aveti nevoie chiar si in regim de urgenta non stop.

Suntem mereu alaturi de pacienti si le oferim tot ce este mai bun pentru a avea o sanatate orala continua.

Ne pregatim intotdeauna pentru dumneavoastra si suntem intr-o dezvoltare continua in ceea ce priveste medicina de actualitate, prin participarea la cursuri, congrese, workshop-uri atat pe plan national cat si international.

Suna acum !